+4.0722.118.060

Acesta este noul BMW i4 2025

2024-05-02 20:57:16 Autor: Ideal Rent a Car
Acesta este noul BMW i4 2025


Cu un design subtil modificat și tehnologie inovatoare îmbunătățită, BMW i4 2025 face o intrare fermă în lumea vehiculelor electrice iar biroul Ideal închirieri auto Cluj vă anunță că acest model va fi disponibil din luna iulie al acestui an.  Această versiune actualizată a fost dezvăluită recent, evidențiind ajustări minore în stilul exterior și integrarea unei game extinse de caracteristici noi. Una dintre cele mai notabile schimbări este adăugarea unui sistem de infotainment îmbunătățit, care promite o experiență de conducere modernizată și conectată. Mai mult decât atât, introducerea planificării optimizate a rutelor de încărcare a bateriilor răspunde nevoilor tot mai mari ale șoferilor de vehicule electrice, oferindu-le posibilitatea de a planifica călătoriile cu eficiență și ușurință.

Pe lângă aceste aspecte tehnologice, noul BMW i4 2025 își păstrează farmecul și rafinamentul estetic, cu finisaje exterioare noi și jante din aliaj ușor. Designul farurilor și al stopurilor a fost reconfigurat, oferind un impact vizual îndrăzneț și distinctiv. Interiorul este, de asemenea, subiectul unor îmbunătățiri semnificative, cu un afișaj curbat BMW care servește ca platformă pentru ultima evoluție a sistemului iDrive. Noul volan, elementele de finisaj și tapițeria aduc o notă de modernitate și lux în habitaclul premium al automobilului. Cu lansarea programată pentru luna iulie a acestui an, BMW i4 2025 promite să ofere o experiență de conducere electrică avansată și rafinată, menită să satisfacă cerințele șoferilor moderni în căutarea performanței și a inovației.


Designul exterior al noului BMW i4 emană eleganță și inovație, păstrându-și în același timp caracterul distinctiv al modelelor anterioare. Cu toate că modificările sunt minore, fiecare detaliu este gândit pentru a aduce un plus de rafinament și modernitate. La partea frontală, putem observa o reîmprospătare a designului, cu faruri subțiri și grila caracteristică BMW Kidney care se îndreaptă adânc spre asfalt. O schimbare semnificativă este reprezentată de grila frontală, acum înconjurată de un finisaj cromat mat și cu o secțiune superioară complet închisă. Această abordare, datorată cerințelor reduse de răcire ale sistemului de propulsie electric, conferă un aspect mai aerodinamic și futurist.

Pe laterale, liniile fluide și proporțiile echilibrate accentuează aerodinamica și dinamica vehiculului. Oferind opțiuni variate de design pentru jantele din aliaj, BMW permite personalizarea pentru a se potrivi preferințelor fiecărui șofer. La partea din spate, minimalismul și eleganța domină, cu modificări minore, dar semnificative. Un difuzor de aer nou, finisat în negru lucios, completează aspectul sportiv al designului și îi conferă un aer contemporan.

Farurile și stopurile, sunt dotate cu tehnologie LED avansată, oferind o iluminare puternică și eficientă. Pentru versiunile echipate cu Adaptive Full LED Headlights, luminile de întâmpinare creează o animație de bun venit, subliniind caracterul premium al vehiculului. Noul BMW i4 impresionează nu doar prin performanțele sale electrice, ci și prin designul exterior rafinat și inovator. Este o expresie a eleganței și a tehnologiei avansate, pregătită să redefinească standardele în domeniul vehiculelor electrice.

Pachetul M aduce un plus de sportivitate și agresivitate designului exterior noilor modele BMW i4 M50 2025 și M440i 2025, accentuându-le prezența și performanța. Aceste modele se disting prin modificări semnificative în estetica exterioară, care subliniază caracterul lor sportiv și dinamic. La nivelul grilei frontale, pachetul M aduce o grilă specifică, cu finisaj negru lucios și elemente distincte, oferind o aparență mai agresivă și distinctivă. Acest design se îmbină perfect cu stilul frontal agresiv al i4 M50 și M440i, subliniind natura lor performantă.

De asemenea, partea frontală este completată de un spoiler frontal distinctiv, care nu doar îmbunătățește aspectul, ci și aerodinamica vehiculului, contribuind la o stabilitate mai bună la viteze mari. Pe lateral, modelele M beneficiază de elemente de design specifice, cum ar fi praguri laterale sculptate și jante din aliaj ușor de dimensiuni mai mari, care adaugă un plus de agresivitate și dinamism profilului mașinii. La partea din spate, pachetul M completează aspectul sportiv cu un difuzor de aer nou, în negru lucios care accentuează prezența masivă a acestor modele. Pachetul M adaugă un plus de personalitate și agresivitate designului exterior al BMW i4 M50 și M440i iar compania de Ideal închirieri auto Cluj aeroport este de părere că le transformă în adevărate mașini de performanță, gata să impresioneze nu doar prin puterea lor electrică, ci și prin estetica lor distinctivă și atrăgătoare.


Noul BMW i4 și BMW Seria 4 Gran Coupe se bucură de o paletă extinsă de finisaje exterioare și jante aerodinamice, care adaugă o notă de rafinament și individualitate designului lor. Printre noile finisaje exterioare se numără Cape York Green metallic și Vegas Red metallic, care completează opțiunile deja existente, oferind posibilități variate de personalizare în funcție de preferințele fiecărui client. În plus, gama de finisaje BMW Individual permite alegerea unor opțiuni exclusiviste pentru cei care caută să se diferențieze în trafic.

Jantele reprezintă un aspect esențial al designului exterior, și noul BMW i4 și Seria 4 Gran Coupe vin cu opțiuni atractive și aerodinamice. Modelele echipate cu Pachetul M beneficiază de jante de 19 inch M Aero bicolor, care completează aspectul sportiv și dinamic al mașinilor. Pentru versiunile M440i și modelele 430i echipate cu Pachetul M, există disponibile jante de 20 inch BMW Individual Aero bicolor, cu design cu spițe duble, care adaugă o notă de exclusivitate și eleganță. Noile modele BMW i4 și Seria 4 Gran Coupe se disting nu doar prin performanțele lor tehnice, ci și prin designul exterior sofisticat și personalizabil, care permite fiecărui proprietar să-și exprime stilul și individualitatea.


Interiorul noului BMW i4 și al noii Serii 4 Gran Coupe îmbină eleganța și tehnologia pentru a oferi o experiență de conducere modernă și confortabilă. Schimbările aduse sunt subtile, dar semnificative pentru a îmbunătăți confortul și funcționalitatea. Modelele M Performance și M Sport beneficiază acum de o tapițerie nouă, numită Performtex, care adaugă o notă de rafinament și confort în interiorul vehiculului. De asemenea, volanul, un element central al experienței de conducere, este disponibil în mai multe variante, inclusiv unul M cu design plat și elemente distinctive, care completează perfect stilul dinamic al vehiculului.

Sistemul de infotainment a primit, de asemenea, o actualizare, cu un ecran curbat care rulează cea mai recentă versiune a sistemului de operare BMW. Structura meniului a fost simplificată, iar sistemul de navigație include acum o nouă funcție de planificare a rutelor, care poate integra opriri pentru încărcare a bateriilor în călătoriile lungi. Mașina poate estima starea bateriei pe parcursul călătoriei și poate redirecționa șoferul cu informații despre timpul necesar de încărcare la fiecare oprire pentru a ajunge la destinație în cel mai scurt timp posibil.

Accentuând caracterul sportiv și progresiv al interiorului, noile modele vin echipate cu scaune sport din Sensatec perforat, oferind un echilibru perfect între confort și susținere laterală. De asemenea, pielea Vernasca este disponibilă în cinci culori, inclusiv un nou Black with Red Highlight, aducând o notă de eleganță și rafinament. Interiorul noului BMW i4 și al Seriei 4 Gran Coupe impresionează prin echilibrul perfect între lux, tehnologie și sportivitate, oferind o experiență de conducere premium pentru cei mai exigenți șoferi.


Noul BMW i4 păstrează aceleași opțiuni de motor și baterie ca și înainte, astfel agenția Ideal închirieri auto aeroport Cluj vă amintește că versiunile eDrive35 și eDrive40 fac parte din gama obișnuită a i4, iar performantul M50 face parte din vârful gamei.

Modelul eDrive35 dezvoltă 286 CP și este echipat cu cea mai mică baterie dintre cele trei modele, oferind o autonomie de până la 500 km. Versiunea eDrive40 oferă o putere mai mare, de 340 CP, însă bateria sa mai mare permite parcurgerea a până la 600 de mile între încărcări. În ceea ce privește modelul M50, acesta este cel mai puternic, cu 544 CP, dar, cu toate acestea, oferă o autonomie maximă de 520 km.

Este impresionant să vezi aceste cifre de performanță și autonomie într-un vehicul electric, ceea ce demonstrează progresele semnificative în tehnologia bateriilor și motoarelor electrice. Opțiunile variate de motor și baterie permit șoferilor să aleagă configurația care se potrivește cel mai bine nevoilor lor, fie că este vorba de performanțe sportive sau de o autonomie extinsă pentru călătoriile lungi.


Noul BMW i4 va avea un preț de pornire de 50.000 de euro pentru varianta eDrive35, iar pentru eDrive40 prețul va crește la 57.000 de euro. Însă, pentru cei care doresc performanțe superioare, modelul M50 va fi disponibil la un preț de 68.000 de euro. Cu toate acestea, biroul Ideal de închiriei auto Cluj dorește să menționeze că prețurile pentru noul i4 reprezintă o ușoară scădere față de generația anterioară a acestui model. Livrările sunt programate să înceapă în iulie 2024. Este evident că BMW își menține poziția în segmentul vehiculelor electrice cu lansarea noului i4, oferind opțiuni variate de motorizare și o gamă extinsă de caracteristici tehnologice, totul la un preț competitiv. Cu aceste prețuri și disponibilitatea iminentă a livrărilor, i4 promite să devină o alegere populară printre cei pasionați de mașinile electrice și de performanță.


Vă invităm să descoperiți plăcerea unei experiențe de conducere deosebite alături de biroul Ideal închirieri auto Cluj cu o ofertă irezistibilă, vă punem la dispoziție un model exclusivist BMW Seria 4 Cabrio, cu un preț care începe de la doar 105 euro pe zi. Acest cabriolet elegant și performant vă va purta prin peisaje pitorești și vă va oferi senzația unică de libertate și lux în timp ce vă bucurați de călătorii relaxante sau aventuroase. Indiferent dacă doriți să savurați briza verii pe drumurile de munte din împrejurimile Clujului sau să vă delectați cu plimbări romantice în oraș, BMW Seria 4 Cabrio este alegerea ideală pentru orice ocazie.

Cu un design sofisticat și tehnologie avansată, acest model îmbină eleganța și performanța într-un mod irezistibil. Motorul puternic și confortabil vă va oferi plăcerea unei experiențe de conducere memorabile, iar interiorul rafinat și dotările moderne vă vor impresiona cu siguranță. Așadar, nu ezitați să vă bucurați de luxul și confortul oferit de BMW Seria 4 Cabrio cu ajutorul serviciilor noastre de închirieri auto Cluj Napoca. Contactați-ne astăzi pentru a rezerva acest model exclusivist și pregătiți-vă să vă bucurați de o călătorie de neuitat în jurul Clujului și dincolo de el!


Cu lansarea noului BMW i4 2025, viitorul mobilității electrice prinde viață, aducând o combinație perfectă între performanță, tehnologie și sustenabilitate. Acest model reprezintă o declarație a angajamentului BMW pentru inovație și progres, oferind șoferilor o experiență de conducere captivantă și responsabilă.

Cu un design sofisticat și tehnologie avansată, noul i4 promite să redefinească standardele în domeniul vehiculelor electrice, oferind autonomie extinsă, performanțe remarcabile și un nivel superior de confort și lux. Cu fiecare detaliu gândit pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă, acest automobil electric demonstrează că viitorul mobilității este deja aici.

În concluzie, BMW i4 2025 este mai mult decât un simplu automobil electric - este o expresie a viziunii BMW pentru viitorul mobilității sustenabile și pentru o experiență de conducere excepțională în fiecare aspect.

 

Pentru rezervări în orice moment ne găsiți pe site-ul nostru și la:

cluj@idealrentacar.ro
0722.118.060